header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Inkijk bij het Bestuur: Leeuw Bier!

Nieuws afbeelding 30-5-2012

Middels deze nieuwe rubriek wil het Bestuur een inkijk geven in de zaken die spelen binnen de club.

Eind mei heeft het bestuur vergaderd, het was alweer de 3e maandelijkse vergadering. Enkele van de punten die aan bod kwamen zijn:

  • Het speerpuntenbeleid voor de club: wat zijn de belangrijkste issues voor het komende seizoen? Hier hebben we samen over nagedacht en dit op papier gezet. De komende tijd willen we kijken hoe we dit met de commissies kunnen invullen.
  • Hierbij aansluitend willen we gaan kijken of het mogelijk is iedere commissie een budget voor te leggen voor komend seizoen. Op die manier is het voor iedereen duidelijk welke mogelijkheden er zijn voor investeringen.
  • Een ander belangrijk besluit dat genomen is, betreft de brouwerij voor het nieuwe clubhuis. Op basis van een aantal eisen (prijs, kwaliteit en investering) is contact gezocht met drie brouwerijen. Zij hebben een offerte mogen uitbrengen. Hierna is gekozen voor Leeuw Bier. Dus zodra het nieuwe clubhuis geopend wordt na de wedstrijd genoten van een Valkenburgs Leeuw Bier!

Mocht je nog een vraag voor het Bestuur hebben over een van de bovenstaande onderwerpen of een ander onderwerp dat je van belang acht voor ons? Stuur dan een emailtje naar [email protected]

Namens het Bestuur,

Robbert Elshout,

Secretaris


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws