header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bijgewerkt: De Verbouwing!

Nieuws afbeelding 8-9-2012De nieuwbouw van ons clubhuis schiet al goed op. Door JanssenBouw (aannemer), de projectgroep en het bestuur wordt hard gewerkt om het clubhuis in oktober af te ronden. De werkzaamheden zijn echter nog niet klaar en er zijn toch enkele zaken waarop we moeten letten:

(Volg deze link voor enkele foto's. NB er zijn weer nieuwe foto's te bekijken.)

Betreden bouwterrein

Door de verbouwing van het clubhuis is de toegang tot het materiaalhok en de meterkast door de bouw geblokkeerd. Het is verboden om het bouwterrein te betreden, de materialen zijn verplaatst naar kleedkamer 1 en het keepershok. Ook de aansluitingen voor de verlichting zijn verplaatst.

Let hierbij a.u.b. goed op zodat er geen ongelukken gebeuren. 

Tijdelijke bar en parkeren

Tijdens de verbouwing van het clubhuis is een kleedlokaal ingericht als 'bar'. Zo is het toch mogelijk een drankje te drinken rondom de wedstrijden. 

Door de plaatsing van het bouwmateriaal zijn ook minder parkeerplaatsen beschikbaar. Graag willen we iedereen vragen om zo te parkeren dat de wegen begaanbaar blijven en er geen hindernis optreed voor buurtbewoners.