header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

De nieuwe clubkleding (met foto's)

Nieuws afbeelding 11-9-2012

Zoals reeds eerder aangegeven is er, op verzoek van de leden, een bestuursbesluit genomen om de clubkleding te "moderniseren”.

Na uitvoerig overleg met diverse leveranciers is de keuze gevallen op de kleding van het merk REECE. Deze shirts, broeken en rokken hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding en hebben een moderne uitstraling. Het logo van onze clubsponsor ABN AMRO zal op de mouw komen te staan en niet meer op de voorkant.

Dit complete clubtenue is vanaf heden verkrijgbaar bij het verkooppunt "Shop 13” in ons clubhuis (tot 15 oktober in de noodruimte).

De oude shirts zijn nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en er is vooralsnog geen verplichting om nieuwe kleding te kopen. Er is een zogenaamde overgangsperiode in het leven geroepen om onnodige kosten voor de leden te vermijden.

De prijzen zijn als volgt, voor alle maten:

  • Polo: € 34,95
  • Short: € 32,50
  • Rokje: € 32,50
  • Kousen: € 11,--

 

Het Bestuur gaat er van uit dat op deze manier een goede invulling is gegeven aan de wensen van de leden. Indien er nog vragen zijn, kun je die stellen aan: [email protected]


Het Bestuur


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws