header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwjaarsreceptie met prijzen!

Nieuws afbeelding 5-1-2014 Op zondag 5 januari was onze Nieuwjaarsreceptie in ons oergezellige clubhuis. Ook dit jaar werden door Bestuur en TC enkele eervolle prijzen uitgereikt! Voorzitter John Roks verwelkomde alle aanwezige leden en ouders, blikte kort vooruit op 2014 en overhandigde de prijzen aan de gelukkigen van 2013! 
De aanmoedigingsprijs ging naar Dames 2, vooral om door te gaan als seniorenteam waar voor velen de overgang vanuit de junioren niet gemakkelijk was het afgelopen jaar! Ondanks de smalle bezetting werden (met soms het nodige kunst- en vliegwerk) alle wedstrijden tot een goed einde gebracht. 
De ontwikkelingsprijs van 2013 ging naar Susan Voncken, een van onze fantastische trainers! Ze is zeer gedreven en vormt met Ferry een waardevol duo voor de Jongste Jeugd. Haar trainingen zorgden het afgelopen jaar voor het met grote sprongen vooruit gaan van de techniek van haar jeugd!
En Ferry Philippi viel zelf ook in de prijzen! Hij werd trainer/coach van het jaar! Ook hij beschikt over een groot en aanstekelijk enthousiasme, onder meer getuige de spontaniteit waarmee hij de trainingen van de Jongste Jeugd heeft opgepakt! Hij heeft een erg leuke manier van omgaan met de kinderen, die zichtbaar genieten van zijn begeleiding op het veld.
Team van het jaar 2013 werd Meisjes C2. Dit team staat middenin de vereniging! De meiden tonen veel inzet en dit maakt dat er een prachtige ontwikkeling kan worden gezien, de resultaten groeien en hierdoor groeit de motivatie ook weer! Het team wordt ook nog eens groter! Er is een goede trainingsopkomst en het team levert ook nog enkele jeugdhulptrainers! De meeste meiden zijn deze winterstop in de zaal te bewonderen.
Proficiat meiden en alle andere mensen die in het zonnetje werden gezet!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws