header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Algemeen

Jongens B1 alsnog kampioen!

Nieuws afbeelding 8-6-2015

Jongens B1 op de laatste speeldag  alsnog kampioen!!!

Na een Lang seizoen met veel spannende wedstrijden hebben deze toppers alsnog het kampioenschap behaald.
JB1 Had het al ver voor het einde van de competitie kunnen beslissen maar mede door goede weerstand van concurenten Blerick en Maastricht werd het alsmaar uitgesteld.

Op de laatste speeldag stonden nog 2 belangrijke wedstrijden op het progamma in onze poule.
Hod-Sjinborn en Maastricht-Blerick.

Allereerst moest Sjinborn B1 zelf weten te winnen van het altijd lastige HOD.
HOD kwam goed uit de startblokken en kreeg een aantal grote kansen op goal, echter kon JB1 rekenen op zijn betrouwbare doelman Raphael Martens die het team van een vroege achterstand kon behoedde.

De eerste dreiging van Sjinborn werd ingeleid door een rush over de achterlijn van vleugelaanvaller Max Bakker en gaf mooi voor op mee opgekomen Links-half Jesse Casters. Casters hoefde niet lang na te denken en deed wat van hem verwacht werd. Kortom, Een kans, een schot, Casters 0-1.

De toon was gezet voor de wedstrijd en Sjinborn bleef doen waar het goed in is gebleken het hele jaar, hard werken voor elkaar.
Eindstand Hod 0 - 5 Sjinborn.
Doelpuntenmakers : Casters 2x, Bauer 1x, Van Klinken 1x, Brouwer 1x.

Onze taak zat erop en nu was het hopen op een goede wedstrijd van onze vrienden van Blerick. 2 auto's zijn vanuit HOD naar Maastricht gegaan om daar live te aanschouwen wat daar gaande was, om kampioen te worden MOEST Maastricht winnen. Op het hoofdveld van Maastricht een grote menigte aan "Sjengen" met 12 minuten gespeeld in de 2e helft was de tussenstand nog steeds 1-1. Dit werden nog hele lange minuten tot aan het eindsignaal. Kort voor tijd scoorde Maastricht en de fakkels gingen aan op de tribune, maar helaas AFGEKEURD en nog steeds 1-1. Blerick kreeg vleugels en wilde koste wat kost niet verliezen van Maastricht.

Dit deden ze dan ook niet en de eindstand bleef 1-1 waardoor Sjinborn JB1 Kampioen werd in de 2e klasse.

Trots op dit team en wat een stappen hebben deze mannen gezet!