header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Samenwerking Sjinborn/Nuth

Nieuws afbeelding 19-3-2017


Beste Leden,

Al voor het tweede seizoen op rij hebben de hockeyverenigingen VHV Sjinborn en Nuth met een succesvolle samenwerking vormgegeven aan hun ambitie om samen beter te willen worden. Het tweede heren team is namelijk een combinatieteam van de twee verenigingen. Om de betrokkenheid van beide verenigingen en steun voor deze samenwerking ook visueel te ondersteunen is een speciaal wedstrijdtenue ontwikkeld. Op het shirts met de clubkleuren van beide verenigingen donker en lichtblauw prijken dan ook de beide logo's en de slogan 'Samen beter willen worden'.

Voorafgaand aan de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen werden de shirts uitgereikt door de bestuursleden van beide verenigingen.

Voorzitter VHV Sjinborn Lloyd Wagemans:'Vanuit Sjinborn zijn wij blij dat wij op sportief gebied samen met HC Nuth kunnen samenwerken om zo beide een tweede herenteam aan het spelen te houden. Dit is van groot belang voor beide verenigingen. Dit dient natuurlijk tot uitdrukking te komen in een gezamenlijk shirt. We wensen de heren een fijne 2e competitiehelft toe'.

Voorzitter HC Nuth Arie de Zeeuw: 'Wat een geweldig mooi teamshirt. Het onderstreept helemaal het enthousiasme van de spelers, coaches en trainers en ook de steun van de beide verenigingen voor deze samenwerking. Wij geloven er beide in, dat met behoudt van ieders clubidentiteit er ook legio samenwerkingsmogelijkheden zijn om samen beter te worden. Ben benieuwd hoeveel andere teams er in de toekomst misschien ook met dit schitterende shirt op onze velden rond zullen lopen'.

Het combinatieteam Heren 2 Sjinborn/HC Nuth komt uit in de derde reserveklasse van de KNHB.


Met vriendelijke groet,

Het Bestuur