header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Opslagruimte en tijdelijke oplettendheid

Nieuws afbeelding 27-3-2017

Aandacht voor tijdelijke situatie bij de opslagruimte van Sjinborn

Op dit moment is het bestuur oa bezig om de accommodatie/opslag te verbeteren. Onderdeel hiervan is ook de opslagruimte uit breiden. Dit is nodig omdat we steeds meer teams en bijbehorende materialen krijgen die we als we niet spelen graag achter slot en grendel plaatsen.

In de toekomst zullen de keeperslockers verplaats gaan worden naar 1 van de kleedlokalen zodat elk team z’n eigen locker krijgt.

In de container die recent geplaatst is (op de oude locatie van het schuurtje) zullen we spullen gaan opslaan die nodig zijn voor diverse activiteiten en reservematerialen.

Nu hebben we ondanks dat er afzet lint gespannen is (na een half uur al vernielt) geconstateerd dat er diverse kinderen door de bosjes omhoog klimmen en op de container kruipen. Voor een blijvende oplossing is inmiddels een opdracht verstrekt. 

Wij vragen u allen om, totdat de blijvende oplossing er is, er op toe te zien dat geen kinderen meer in de bosjes klimmen en verder achter het gebouw spelen. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn.

Als we met zijn allen hier samen op toe zien dan kunnen we eventuele ongelukken voorkomen.

met vriendelijke groet,

Het bestuur