header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

parkeeroverlast reminder

Nieuws afbeelding 4-5-2017 Even een korte reminder voor zaterdag: 

Op zaterdagmorgen verzamelen uitspelende Teams zich bij de ingang (poort) van ons complex. Auto's worden in de directe nabijheidvan de bocht dan wel in de bocht geparkeerd. Dit veroorzaakt herhaaldelijk verkeersopstoppingen en dat is ongewenst. Onvermijdelijk aan het wachten is dat er gepraat wordt. Buurtbewoners ervaren dit alles als overlast en hebben ons wederom gevraagd hier iets aan te doen.

Wij willen daarom jullie begrip en medewerking vragen voor dit verzoek. Dat wij overlast bezorgen is ons als bestuur maar ook de bewoners bekend. Dat we dit tot een minimum willen beperken lijkt ons een goed streven. Echter daarvoor hebben wij jullie medewerking nodig.

Als bestuur willen wij jullie dan ook vragen om te verzamelen op de parkeerplaatsen die voor onze vereniging zijn aangelegd (dat zijn de gestoken parkeerplaatsen, evenredig aan een van de doelen op het veld) en vandaar te vertrekken. Wellicht zijn er in de directe omgeving ook andere locaties waar men kan verzamelen (bv bij Stella Maris college of industrieterrein).

Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking.

Alvast Bedankt! Het bestuur.