header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Handhaving verkeersopstopping

Nieuws afbeelding 22-5-2017

Beste ouders / bezoekers,

Buurtbewoners hebben wederom gevraagd iets te doen aan de verkeersopstoppingen / het parkeren in de bocht bij de toegangspoort van ons complex van afgelopen weekeinde. zie bijgaande foto

Als bestuur willen wij daarom jullie begrip en medewerking vragen voor dit verzoek. Dat wij overlast bezorgen is ons als bestuur maar ook de bewoners bekend. Dat we dit tot een minimum willen beperken lijkt ons een goed streven. Echter daarvoor hebben wij jullie medewerking nodig.

Als bestuur willen wij jullie dan ook vragen om te verzamelen op de parkeerplaatsen die voor onze vereniging zijn aangelegd (dat zijn de gestoken parkeerplaatsen, evenwijdig aan een van de doelen op het veld) en vandaar te vertrekken. Wellicht zijn er in de directe omgeving ook andere locaties waar men kan verzamelen (bv bij Stella Maris college of industrieterrein).

Let op want we hebben begrepen dat handhaving van de gemeente vanaf nu handhavend gaat optreden en dit is zonde geld voor een ieder!

Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking.

Alvast Bedankt! Het bestuur.