header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vliegende start voor Sjinborn

Nieuws afbeelding 4-9-2017
Beste Leden,

De start van de nieuwe competitie as zaterdag staat weer voor de deur. Na een enerverend seizoen met erg veel mooie hockeymomenten en enorm veel hockeyactiviteiten had iedereen in juni wel zin om even lekker op vakantie te gaan of andere leuke dingen te gaan doen. De vakantieperiode in Nederland is inmiddels afgelopen omdat ook Noord Nederland vanaf maandag 4 september a.s. het dagelijkse leven weer oppakt. Wij hopen dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad, leuke dingen hebben gedaan en gezond weer terug zijn gekomen. Tijd om te gaan hockeyen. Ongetwijfeld zal eenieder weer veel zin hebben om zelf te gaan hockeyen, met de teams mee te gaan als trouwe supporter en/of als begeleider. 
Veel vrijwilligers hebben de afgelopen weken al veel inspanningen gedaan om te zorgen dat de competitie naar wens kan starten. Niet alleen onze TC maar ook, de materiaalcommissie, het wedstrijdsecretariaat, de arbitrage, de accommodatiecommissie en het horeca/evenemententeam zijn erg actief geweest. Onze grote dank hiervoor. Wij wensen jullie sportief een fantastisch seizoen toe waarbij wordt genoten van de hockeysport en de gezelligheid.

Het bestuur.