header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Verbeteringen Jeugdtrainingen

Nieuws afbeelding 8-11-2017
Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Mede naar aanleiding van de bijeenkomst met trainers, coaches, ouders en vrijwilligers op donderdag 7 september jl. heeft de technische commissie een aantal verbeterpunten geformuleerd die daarna met het voltallige bestuur zijn besproken en ingaande maandag 23 oktober jl. zijn doorgevoerd.

Deze verbeterpunten zijn:
- de inzet van een (gediplomeerd) supervisor bij de training van de F-jes,
- training/toezicht van/door het (gediplomeerd) hoofd TC op de training van de 6- en 8-tallen, en
- tijdens de trainingen wordt aandacht gegeven aan wedstrijdsituaties, daar waar mogelijk met betrokkenheid van de eigen coach.

Voornoemde aanpak borgt ook de opleiding van (eigen) jeugdtrainers. Daarnaast kunnen we melden, dat de door Hockey Academie aangedragen
oefeningen, die de basis vormen voor onze trainingen, minder intensief en gebruikersvriendelijk worden aangereikt. Daardoor wordt het eenvoudiger en makkelijker voor trainers om het op te pakken en het uit te dragen naar de spelers.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet deze te stellen aan de leden van het bestuur. U bent ook altijd van harte uitgenodigd voor een van de open bestuursvergaderingen met uw vragen.

Wij staan u graag te woord.

Vriendelijke groet,

VHV Sjinborn | technische commissie | bestuur