header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Hulp gevraagd!!!

Nieuws afbeelding 23-3-2018

Beste leden, coaches, teammanagers, trainers, ouders en vrijwilligers,

 

Help!

 

Als bestuur zijn we er voortdurend mee bezig ervoor te zorgen dat leden op een onbezorgde wijze kunnen hockeyen. Op dit moment hebben we er als bestuur (nog steeds) 200% zin in. We worden er echter mee geconfronteerd dat meerdere posities binnen onze vereniging onvoldoende of niet bezet zijn dan wel dreigen niet meer bezet te gaan worden. We kunnen dit als bestuur NIET (meer) zelf oplossen en hebben JULLIE HULP dan ook hard nodig!

Ook willen we jullie laten weten dat we -na een gedegen evaluatie- tot het besluit zijn gekomen per direct te stoppen met het faciliteren van de zaalhockeycompetitie. Concreet betekent dit dat teams van VHV Sjinborn ingaande zaalhockeyseizoen 2018/2019 hier niet meer kunnen deelnemen.

Wij zullen jullie op korte termijn uitnodigen in ons clubhuis om jullie bij te praten over de ontstane situatie en om samen met jullie na te denken over mogelijke oplossingen.

 

Bestuur VHV Sjinborn  Gaston – Sandra – Cyriel – Theo – Lloyd