header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwjaarsborrel Sjinborn

Nieuws afbeelding 18-12-2018

2019 nadert.....!


Wij willen jullie van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsborrel in ons clubgebouw op vrijdag 4 januari 2019 vanaf 19:00 uur om samen met ons een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Natuurlijk staan wij nog even kort stil bij de successen van dit jaar maar krijgt 2019 vanzelfsprekend volop de aandacht. Wij hopen dat jullie ook in het nieuwe jaar met veel plezier hockeyen of hierbij betrokken blijven en dat bovendien de hockeyambities worden gehaald. Onder het genot van een drankje zullen ook de traditionele jaarprijzen worden uitgereikt. Wij gaan er met elkaar weer een geweldig jaar van maken met hopelijk veel mooie (hockey)momenten.

 

Succes met de voorbereidingen van de feestdagen, geniet van het kerstfeest en van een knallende jaarwisseling. Alvast een gezond, inspirerend en succesvol 2019 toegewenst. Blijf van het (hockey)leven en van elkaar genieten.

 

 

Sportieve groet,

Bestuur VHV Sjinborn