header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsor

Sponsors stellen zich voor, deel 1

Nieuws afbeelding 15-8-2019 Zoals in het vorige VHV Sjinborn sponsornieuwsbericht al aangegeven worden de bedrijven die nieuw en/of die zich langer aan Sjinborn hebben verbonden de komende weken voorgesteld. Vandaag starten we met de eerste groep willekeurige bedrijven. Als VHV Sjinborn zijn we erg blij met deze ondersteuning en zullen de sponsorbijdragen oa inzetten voor goede trainers en trainingen, en de kwaliteit van onze hockeyclub. 


Electro World P. Wouters & Zn

Midden in het hartje van Valkenburg a/d Geul ligt onze winkel. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf, waar klantgerichte oplossingen en echte service ons door onze voorgangers met de paplepel is ingegoten.

Zo heeft de oprichter van onze huidige zaak (Paul Wouters), die onze opa was, het bedrijf ooit nog van zijn vader overgenomen. Daarna hebben Roos en Jo jarenlang hard gewerkt om onze klanten op maat te bedienen en nu is het dus onze beurt!

Ylvi, Marco en Stan zijn steeds op zoek naar de juiste producten, die u het leven makkelijker en leuker kunnen maken. We proberen u daarbij zo te adviseren, dat de producten ook echt bij uw specifieke wensen aansluiten.

Uiteraard komen wij de aangekochte apparaten, desgewenst, bij u thuis bezorgen en installeren. En vaak nog GRATIS ook!

Verder hebben wij een eigen technische dienst, die razendsnel in actie komt, mocht u onverhoopt een probleem ervaren met een van uw apparaten. Wij zijn dan ook al decennia lang een zeer geroemd bedrijf in en om Valkenburg als het gaat om kwaliteit en service. En dat dan ook nog tegen verrassend scherpe prijzen.

Nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend een keertje langs in onze winkel en maak kennis met ons. Graag tot ziens in onze showroom!


Geruba Chocolade

"Genieten met een zachte G!”
Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs. 

Geruba Chocolade werd in 2009 opgericht door chocolatier Gerben Ubags. Na drie maanden bleken de inspanningen van de ambitieuze Gerben en zijn enthousiaste moeder (die zich op het inpakken gestort had) niet toereikend. Er werd uitgebreid, maar nog kon de vraag niet bijgebeend worden. De hoogstaande kwaliteit van de chocolade en het onbeperkte enthousiasme bleef simpelweg niet onopgemerkt. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen werd in 2012 het chocoladeatelier van Geruba chocolade in Schinnen geopend. Toen Gerben in 2013 merkte dat er meer dan een man aan het roer van het groeiende bedrijf nodig was, benaderde hij commercieel brein en voetbalvriend Michel Willems om Geruba samen verder sterk te maken.


OQ Parking Solutions 

Bij OQ Parking houden we niet van eindeloos rondjes rijden. Ook niet van in cirkels denken. Daarom hebben we een slimme oplossing bedacht voor bedrijven met parkeerterreinen en parkeergarages. Jij zet de juiste mensen op de juiste plekken, wij parkeren de mensen op de juiste plekken. Maar we doen meer. We maken parkeren rendabel. Dat doen we met ParkRes; ons slimme platform voor bedrijfsparkeren. 

Een goede locatie, een nog beter concept en de allerbeste systemen: samen zijn het de ingrediënten waarmee we bij OQ van iedere parkeerlocatie een succes maken. Waarbij de ‘O’ staat voor Optimalisatie en de ‘Q’ voor quality, kwaliteit. Door onze krachten te bundelen – concepten, consultancy en systemen – helpen we nog meer parkeerlocaties en bedrijven door heel Nederland vooruit. En profiteren de gebruikers van kwaliteit.Dankzij een team van professionals uit de parkeer- en mobiliteitsbranche vinden we op iedere parkeervraag een creatief en vernieuwd antwoord.


MO - Meaningful Organisations  

Financiële groei en een betekenisvolle organisatie daar draagt MO aan bij.

Met de juiste aanpak en aandacht ontwikkelen medewerkers en organisaties zich als vanzelf. Met een open blik, met aandacht en door jezelf te zijn ontstaan de mooiste dingen. Dat is mijn rotsvaste overtuiging.

Medewerkers, teams en organisaties verder brengen. Met het doel voor ogen, met de voeten in de klei, praktisch, nuchter en weten wat je doet. Maar alles met aandacht.


VHN Notarissen  

In talloze situaties komt u voor de vraag te staan, of u uw zakelijke en privé-belangen, vooral juridisch, wel afdoende geregeld en beschermd heeft. Daarnaast zijn er legio gevallen, waarbij u weet dat u een notaris moet inschakelen om uw belangen op de juiste wijze vast te leggen en de noodzakelijke papieren en aktes voor u te regelen. Soms weet u wellicht niet dat actie ondernomen moet worden. Als uw vaste adviseur kunnen wij helpen om optimale regelingen te treffen. 

Wij geven u advies op maat. Niet beperkt tot administratief handelen, maar een totaaladvies. Afhankelijk van uw situatie en uw behoefte kan dit éénmalig zijn of regelmatig terugkerend. Mede dankzij onze adviezen en activiteiten kunt u er verzekerd van zijn dat uw juridische zaken compleet en optimaal geregeld worden, nu en in de toekomst. 

Natuurlijk werken we daarbij samen met uw accountant, belastingadviseur en andere betrokkenen.


 
Wasserij Jekerkwartier  

Wasserij Jekerkwartier is als industriële wasserij gespecialiseerd in het verzorgen van persoonsgebonden wasgoed. persoonsgebonden wasgoed bewoners  (zorg)instellingen.
Wij zijn gespecialiseerd in persoonsgebonden wasgoed. Wij halen uw was op en deze wordt uiterlijk twee dagen later terugbezorgd! 
Ook verzorgen wij de was voor zorginstellingen, scholen, (gemeentelijke) instellingen en bedrijven.