header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsor

Sponsors stellen zich voor, deel 3

Nieuws afbeelding 31-8-2019 Zoals in het vorige VHV Sjinborn sponsornieuwsbericht al aangegeven worden de bedrijven die nieuw en/of die zich langer aan Sjinborn hebben verbonden de komende weken voorgesteld. Vandaag deel 2, wederom een groep willekeurige bedrijven. Als VHV Sjinborn zijn we erg blij met deze ondersteuning en zullen de sponsorbijdragen o.a. inzetten voor goede trainers en trainingen, en de kwaliteit van onze hockeyclub. 


AustoMotive

Austomotive is gericht op professionele dienstverlening aan particuliere autobezitters, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, autodealers en autohandel bedrijven. De door ons gebruikte lakschade behandeling methode is geschikt voor het verwijderen van krassen, steenslag, doffe plekken, ingetrokken vogel uitwerpselen en andere onregelmatigheden in de laklaag van auto's, als gevolg van de meest uiteenlopende oorzaken. Meest voorkomende zijn parkeerschade’s en gebruikschade’s. Zo bevatten vogel uitwerpselen een scherp maagzuur dat invreet in de lak van uw auto. Ook opgedroogd boomhars zorgt, na moeizame verwijdering, voor doffe plekken. En als een auto bij spuitwerk niet zorgvuldig is afgedekt, kan er door de spuitnevel een ruw oppervlak op de niet gespoten delen ontstaan. Autobedrijven hebben vaak te maken met transportschade aan auto's, terwijl autobezitters geregeld te ruw te werk gaan bij het wassen en verwijderen van hardnekkige vlekken. Zo zijn er nog tal van oorzaken van lak beschadiging waar Austomotive een duurzame oplossing voor biedt. Heeft u verder nog optionele wensen zoals bv. reinigen/reconditioneren etc. dan zijn wij uiteraard gezien de historie uw perfecte partner bij uitstek.


Shop 13 Birprint 

Shop 13 Birprint is de VHV Sjinborn clubkleding leverancier. Bij Shop 13 kunt u terecht voor de Indian Maharadja clubkleding, T-shirt, broek, rokje en de sokken. Daarnaast ook voor andere Hockeyaccessoires.


Fer Botterweck Banketbakkerij en Lunchroom 

Voor een lekker kopje koffie met gebak of een ijsje op naar Fer.  Het lekkerste ijs en van de regio vind je bij Botterweck! 


Golf & Country Club Hoenshuis 

Aan de rand van het Limburgse Heuvelland in Voerendaal, nabij Heerlen en Maastricht, biedt Golf & Country Club Hoenshuis haar leden en gastspelers een prachtige, karakteristieke parkbaan. 

Architecten Baron P. Rolin en W. Snelder (landschap) ontwierpen in 1987 de gerenommeerde championship course, die recent integraal is gerenoveerd onder toezicht van B. Steensels.

Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken en de baanlengte – 6.304m van de back tees – zorgen voor een uitdagende indeling van de holes, die veelal om ‘course management’ vragen. En dan… de geroemde én gevreesde finale waar blijkt uit welk hout men is gesneden!

Gewaardeerd zijn ook de golfschool en de oefenfaciliteiten, waaronder een pitch & putt course toegankelijk voor beginners.
 
Het stijlvolle Clubhuis, met een heerlijk terras, bevindt zich in een eeuwenoude carré-hoeve


JT Bouw 

Aannemersbedrijf JT1 bouw is een vakbekwame enthousiaste onderneming met een werkgebied in Zuid-Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in de coördinatie en realisatie van utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatieprojecten.

JT1 bouw is actief in zowel de zakelijke als particuliere markt, hierbij prefereren wij een benadering waar naast vakkundigheid, vertrouwen, het geven van advies en een duidelijke communicatie met de opdrachtgever/eindgebruiker centraal staat.


La Casa

Wij heten u van harte welkom in ons Spaans Italiaans specialiteiten Restaurant La Casa midden in het hart van het Geulstadje Valkenburg. Onze ligging is in de gezelligste en druk bezochte promenade van Valkenburg, waardoor u in de lange zomerdagen gebruik kunt maken van ons mooie terras. Onze keuken en bediening zijn erop gericht u het best te bieden en om uw verblijf in onze zaak zo plezierig mogelijk te maken. De aankleding en de inrichting zijn gemoedelijk. In ons restaurant is airco aanwezig.

Onze keuken biedt naast heerlijke pizza's en overheerlijke pasta's diverse vleesgerechten bereid op Spaans Italiaanse wijze. Om het nog maar niet te hebben over onze Tapas gerechten. U kunt Tapas nemen als voorgerecht, maar ook in grotere vorm als hoofdgerecht, en uiteraard als heerlijk tussendoortje. De keuze aan smaken is onbeperkt met als aanrader onze Tapas Variadas schotel. Natuurlijk is er ook een uitgebreide keuze in vegetarische gerechten, en zijn wij onze jonge gasten ook niet vergeten.


Opel Bergsteyn 

Opel Bergsteyn is een modern en florerend dealerbedrijf geleid door de derde generatie Bergsteyn met een klantenkring tot ver buiten de Euregio dankzij de sportieve successen in onder meer de rallysport. Bij Opel Bergsteyn staat u als klant centraal en weten wij als geen andere Opel dealer in Limburg u een persoonlijke benadering te geven en aan iedere klant de juiste aandacht te schenken.

Wij bieden u een totaalpakket aan mobiliteit aan waarbij wij kwaliteit en servicegericht werken hoog in het vaandel hebben staan. Voor zowel nieuwe als gebruikte Opel personenwagens en bedrijfswagens bent u welkom bij ons.


Valkenburg Massages
Mijn naam is Angela Schreitl, al jaren gelukkig getrouwd en gezegend met twee heerlijke zonen. Woonachtig in het gezellige toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul.
Mijn liefde voor en interesse in massages is ontstaan tijdens een  top tot teen massage van 60 minuten. Ik was erg onder de indruk dat één massage zo'n positieve impact op het lichaam kon hebben. Dat wilde ik ook voor mensen betekenen! 
Na afronding van de Shiatsu opleiding maakte ik kennis met de traditionele Thaise massage. Deze massage heeft als toegevoegde waarde, dat spierknopen dieper worden behandeld en afgevoerd.
Door middel van mijn massages ga ik ook terug naar mijn Indische "roots" door cupping en guasha aan te bieden. In mijn jeugd werd dit door mijn ouders nog zelf gemaakt met een stuiver en een lapje batik stof eromheen. Vervolgens gedompeld in olie en aangestoken. Hier overheen werd snel een borrelglas gedaan, om het vacuüm effect te bereiken. Gelukkig kan dit tegenwoordig een stuk veiliger, met koude cuppings zonder vuur. De guasha therapie werd door mijn ouders ook met een borrelglas uitgevoerd. Echter wordt dit tegenwoordig gedaan met een jadesteen om ook de warmte uit de ontstekingen te halen. Met het cuppen en guasha wordt het bindweefsel op een dieper niveau gemasseerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de behandelde gebieden herstellen sneller. Met deze therapieën haal je de diepe spanning uit de spieren. Verder heb ik hiermee ook goede resultaten geboekt bij klanten met een verdoofd en tintelend gevoel in armen en of benen.