header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsor

Welkom Electro World P. Wouters & Zn

Nieuws afbeelding 18-11-2019
Deze week al sponsor nummer 3 met een prachtig bord langs onze velden die we voorstellen Electro World P. Wouters & zn.

Op de foto Stan Wouters de man die technisch verstand heeft van alles wat bij Wouters gekocht en of gerepareerd kan worden. Op de foto wordt hij geflankeerd door onze voorzitster en leden van de sponsorcommissie. 


Electro World P. Wouters & Zn

Midden in het hartje van Valkenburg a/d Geul ligt onze winkel. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf, waar klantgerichte oplossingen en echte service ons door onze voorgangers met de paplepel is ingegoten.

Zo heeft de oprichter van onze huidige zaak (Paul Wouters), die onze opa was, het bedrijf ooit nog van zijn vader overgenomen. Daarna hebben Roos en Jo jarenlang hard gewerkt om onze klanten op maat te bedienen en nu is het dus onze beurt!

Ylvi, Marco en Stan zijn steeds op zoek naar de juiste producten, die u het leven makkelijker en leuker kunnen maken. We proberen u daarbij zo te adviseren, dat de producten ook echt bij uw specifieke wensen aansluiten.

Uiteraard komen wij de aangekochte apparaten, desgewenst, bij u thuis bezorgen en installeren. En vaak nog GRATIS ook!

Verder hebben wij een eigen technische dienst, die razendsnel in actie komt, mocht u onverhoopt een probleem ervaren met een van uw apparaten. Wij zijn dan ook al decennia lang een zeer geroemd bedrijf in en om Valkenburg als het gaat om kwaliteit en service. En dat dan ook nog tegen verrassend scherpe prijzen.

Nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend een keertje langs in onze winkel en maak kennis met ons. Graag tot ziens in onze showroom!