Meisjes C1 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Zoals enkele weken geleden al in het nieuws, de  meiden van de MC


LEES VERDER

Silver Cup Dames 1 4e Ronde

Dames 1 speelt op vrijdag 23 november om 20:30 een belangrijke wedstrij


LEES VERDER

Sinterklaas bij Sjinborn

Sinterklaas komt weer onze club bezoeken, op vrijdag 30 november. Op


LEES VERDER

Sjinborn Kerstdiner

Het is weer tijd voor het  Sjinborn kerstdiner.   Het team


LEES VERDER

Trimhockey bij VHV Sjinborn

Trimhockey
Heb je vroeger gehockeyd? Wil je weten hoe h


LEES VERDER

De arbitrage commissie organiseert de 2e ronde scheidsrechters cursus

Scheidsrechters cursus voor de AB-Jeugd (vrijwillige C Jeugdleden en oud


LEES VERDER
 

Meisjes C1 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

12-11 Zoals enkele weken geleden al in het nieuws, de  meiden van de MC1 werden in het nieuw gestoken door teamsponsor Z!N.  We kunnen nu met trots het resultaat laten zien, zie de meiden er prachtig opstaan.  Rick & Ilja team Z!N , bedankt! 

Lees verder

Meisjes D1 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

4-11 De  meiden van de MD1 zijn helemaal in het nieuw gestoken door enkele sponsoren en ouders. Wat zien ze er prachtig uit,  zie de meiden dan ook eens glunderen in de Indian Maharadja clubkleding. 
Bedankt aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben!

Lees verder

Rabobank workshop Bereik meer met je geld

Sponsor Nieuws afbeelding

22-10Onze trotse hoofdsponsor Rabobank organiseert een workshop

Bereik meer met je geld
Want straks heb je het nodig

Heb je geen zin om door te werken tot je 71e? Wil je je studerende kinderen financieel ondersteunen? Of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar?


Lees verder

EHBO tas Heren 2 Combi Sjinborn/Nuth

Sponsor Nieuws afbeelding

14-10Heren 2 combi VHV Sjinborn / HC Nuth heeft een uitstekend weekeinde achter de rug. De eersten punten zijn binnen, na winst op Boxmeer 5-2. Verder hebben ze van Sven Frederiks onze clubhuis beheerder een mooie EHBO-tas gekregen. Sven heeft voor de heren een compleet ingerichte EHBO-tas gesponsord. De heren kunnen zo met een veilig gevoel het veld op.  Sven Frederiks dank hiervoor en wie

Lees verder

Meisjes C3 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

4-10 Zoals enkele weken geleden al in het nieuws. De  meiden van de MC3 werden in het nieuw gestoken door enkele teamsponsoren en ouders.  We kunnen nu met trots het resultaat laten zien, zie de meiden, Simone, Ellen en Luc eens stralen in deze mooie jasjes. Teamsponsoren  De Dikke Leeuw, FCC, J-Style Hair & Art, Restaurant La Casa, bakkerij Koos, Aannemersbedrijf Roel

Lees verder

Z!N nieuwe teamsponsor MB1 en MC1

Sponsor Nieuws afbeelding

3-10  
VHV Sjinborn verwelkomt Z!N als teamsponsor van de meiden MB1 en MC1. Door Z!N worden de dames gestoken in de Sjiborn clubkleding jasjes van Indian Maharadja.

Rick en Ilja Vinckers-Schreitl dank voor deze sponsoring.

 


Lees verder

Nieuwe sponsoren voor VHV Sjinborn

Sponsor Nieuws afbeelding

4-9 Aan het begin van de competitie nog meer goed nieuws voor VHV Sjinborn. De sponsorcommissie heeft liefs vier nieuwe sponsoren binnen weten te slepen voor de club.

Restaurant Braza, Coen Defesche en z’n team ontvangen je graag voor een lekker gegrilde Argentijnse steak en meer. Braza stapt in als Co – Sponsor.


Lees verder

OPROEP van de sponsorcommissie aan alle ouders/verzorgers en senioren

Sponsor Nieuws afbeelding

3-11
Beste ouder en/of verzorger, lid van VHV Sjinborn,
Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! Het sponsorbeleid van VHV Sjinborn is gericht op een goede relatie met bedrijven en organisaties. Sponsoring is voor ons een onmisbare bron van inkomsten om onze ambities zo goed mogelijk te faciliteren en veel (hockey) activiteiten, vooral voor de junioren en de

Lees verder

VHV Sjinborn verwelkomt Sport Preventie Tandletsel (SPTL) als nieuwe sponsor!

Sponsor Nieuws afbeelding

2-5 SPTL is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft op het vervaardigen van op maat gemaakte gebitsbeschermers. SPTL vervaardigt voor meer dan 150 hockeyverenigingen gebitsbeschermers. Daarnaast worden er voor meer dan 2500 tandartspraktijken gebitsbeschermers vervaardigd. SPTL is tevens hofleverancier van de nationale teams.


Lees verder

Evenementen sponsor J-Style al 15 jaar

Sponsor Nieuws afbeelding

9-11

VHV Sjinborn feliciteert evenementen sponsor kapper J-Style met 15 jaar kapsalon. Jacqueline en medewerkers succes met de komende 15 jaar. 


Lees verder

Onze hoofdsponsor Rabobank Maastricht & Omstreken organiseert Money Talks 2017

Sponsor Nieuws afbeelding

2-11 Een financieel onbezorgd leven
Een huis kopen,trouwen, kinderen krijgen,scheiden of eerder stoppen met werken; allemaal gebeurtenissen die impact hebben op uw financiele situatie. Iedereen wil bij voorkeur financieel onbezorgd door het leven. Rabobank stelt zich ten doel om iedereen financieel te begeleid en en organiseert daarom op woensdagavond 22 november Money Talks 2017 in

Lees verder

VHV Sjinborn verwelkomt Toolnation als nieuwe sponsor!

Sponsor Nieuws afbeelding

23-10
Toolnation (onderdeel van Dirks Machines) richt zich op de directe verkoop van kwaliteitsgereedschappen aan particulieren en bedrijven via internet. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive-, en industrie sector. N av de steeds grotere vraag van particulieren, die op zoek zijn naar kwaliteitsgereedschap,

Lees verder