Bestuur
Aanbieding fitness Polfermolen
6-12-2017

Beste leden,

 

Om meer sporten te stimuleren, wilt de Polfermolen leden van sportverenigingen in Valkenburg aan de Geul de mogelijkheid bieden om tegen een gereduceerd tarief een fitnessabonnement af te sluiten. Dus is het seizoen voorbij en wil je toch nog graag aan je kracht en conditie blijven werken? Maak dan nu gebruik van deze speciale actie voor leden.

 

Maandabonnement fitness (inclusief groepslessen) voor slechts € 25,00 per maand! Klik hier om het groepslesrooster te bekijken.

 

Wil je graag gebruik maken van deze actie? Mail dan je naam en telefoonnummer naar [email protected]

Met vriendelijke groet
Het Bestuur
Afbeelding Nieuwsitem

Technische Commissie
zaalhockey 2017 2018
24-11-2017

Hallo Sjinborn zaalhockeyers,

 

Deze winter doet Sjinborn wederom mee met de zaalhockey competitie. Na veel gepuzzel en passen en meten is het gelukt om zowel de trainingen als alle wedstrijden te plannen en organiseren. Sjinborn zal dit jaar in de zaal met 8 teams in competitie verband gaan strijden om de prijzen. Jong Dames1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2, MD3, MD4, JD1, J8E1.

De contributie voor junioren/senioren zaal training en wedstrijden zal €62,- bedragen en via de penningmeester worden geïnd indien je je aanmeld.

Contributie voor jongste jeugd is gesplitst in wedstrijden en trainingen. Een bedrag van €12,50 wordt voor de wedstrijden via de penningmeester geïnd indien je je aanmeld.

De bijdrage voor het trainen van de jongste jeugd verloopt via de jongste jeugdcommissie.

 

Nadere info

-Zaalhockey trainingen beginnen in de week van 4 december en stoppen in de week voor de carnaval.

-Voor de trainingen hebben we dit jaar de uren verspreid op twee locaties. Bij de Polfermolen maar ook bij Adelante(in Houthem).

-Trainingen kunnen door de week zijn, maar ook (s’morgens) in het weekend.

-Competitie vind plaats in drieluiken. (Twee wedstrijden op een dag van 2*20 minuten, met mogelijk een wedstrijd ertussen.)

-Competitie is daardoor niet meer 10 maar 6 weekenden voor junioren en senioren.

-Competitie is 4 weekenden voor de jongste jeugd.

-Competitie periode loopt van 2 dec. tot carnaval weekend.

 

Tip voor ouders betreffende parkeren bij de Polfermolen.

Bij de balie van de Polfermolen zijn parkeerkaarten te koop voor €1,25 per 4 uur.

Deze zijn geldig op de grote parkeerplaats bij het Oda-park


 

Met vriendelijke groet,

Sjinborn zaalcommissie


 


 


Bijlage: Microsoft Word - Instructie inloggen en aanmelden voor zaalhockey 2017.pdf
Afbeelding Nieuwsitem

zaalhockey indeling trainingen en wedstrijden
24-11-2017 Beste leden, in de bijlage het nieuwe schema van de zaalhockey

Mvrgr
De TC

Bijlage: schema zaaltraining(1).jpeg
Afbeelding Nieuwsitem

Bestuur
Winterstop
24-11-2017
Beste Sjinborn hockeyers.

Start winterstop voor het buiten seizoen bij Sjinborn.

Maandag 27 november stoppen bij Sjinborn de reguliere veldtrainingen (senioren, junioren en de jongste jeugd)
Maandag 19 februari 2018, starten de lente trainingen weer op het veld. (Uiteraard als het weer dit toelaat.)


Eventueel toch buiten doortrainen in de winter:

Mochten er teams zijn die toch willen doortrainen tijdens de  winterstop met eigen trainers, dienen deze teams via de veldreservering toestemming te vragen om te trainen. Indien mogelijk zal dit worden ingepland.

Kijk op de website: VHV Sjinborn/actueel/ veldreservering of het veld vrij is en reserveer daar via een aanvraag naar [email protected]


Tot in de lente weer allemaal buiten,

met sportieve groeten
Namens bestuur en TC VHV Sjinborn
Afbeelding Nieuwsitem

Algemeen
Sjinborn met fotoreportage op hockey.nl
20-11-2017

Afgelopen week heeft Sjinborn bezoek gehad van hockey.nl. Hockey.nl bezoekt voor hun serie Onze club bijzondere clubs uit elke uithoek van het land. In de derde aflevering waren ze aanwezig bij Sjinborn, een vereniging omringd door de magische heuvels van Zuid-Limburg, zoals ze het omschrijven.

Het resultaat is te zien via de volgende link https://hockey.nl/artikel/de-sport/fotoreportage-sjinborn-uitzicht-op-de-beroemde-cauberg/

Geniet van de prachtige fotoreportage.


Afbeelding Nieuwsitem

Bestuur
Verbeteringen Jeugdtrainingen
8-11-2017
Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Mede naar aanleiding van de bijeenkomst met trainers, coaches, ouders en vrijwilligers op donderdag 7 september jl. heeft de technische commissie een aantal verbeterpunten geformuleerd die daarna met het voltallige bestuur zijn besproken en ingaande maandag 23 oktober jl. zijn doorgevoerd.

Deze verbeterpunten zijn:
- de inzet van een (gediplomeerd) supervisor bij de training van de F-jes,
- training/toezicht van/door het (gediplomeerd) hoofd TC op de training van de 6- en 8-tallen, en
- tijdens de trainingen wordt aandacht gegeven aan wedstrijdsituaties, daar waar mogelijk met betrokkenheid van de eigen coach.

Voornoemde aanpak borgt ook de opleiding van (eigen) jeugdtrainers. Daarnaast kunnen we melden, dat de door Hockey Academie aangedragen
oefeningen, die de basis vormen voor onze trainingen, minder intensief en gebruikersvriendelijk worden aangereikt. Daardoor wordt het eenvoudiger en makkelijker voor trainers om het op te pakken en het uit te dragen naar de spelers.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet deze te stellen aan de leden van het bestuur. U bent ook altijd van harte uitgenodigd voor een van de open bestuursvergaderingen met uw vragen.

Wij staan u graag te woord.

Vriendelijke groet,

VHV Sjinborn | technische commissie | bestuur
Afbeelding Nieuwsitem

Sponsor
OPROEP van de sponsorcommissie aan alle ouders/verzorgers en senioren
3-11-2017

Beste ouder en/of verzorger, lid van VHV Sjinborn,

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!
Het sponsorbeleid van VHV Sjinborn is gericht op een goede relatie met bedrijven en organisaties. Sponsoring is voor ons een onmisbare bron van inkomsten om onze ambities zo goed mogelijk te faciliteren en veel (hockey) activiteiten, vooral voor de junioren en de jongste jeugd te realiseren.
Bovendien levert het een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van onze club.

De huidige sponsoren kiezen veelal om deze argumenten voor het steunen van onze vereniging. Natuurlijk ook omdat zij maatschappelijk betrokken zijn en zeker niet onbelangrijk, om hun naamsbekendheid regionaal te presenteren en profileren. Maar voor onze sponsoren geldt boven alles dat zij onze club en de leden een warm hart toedragen.
In het afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest om onze mooie hockeyvereniging zowel sportief als financieel naar een hoger plan te tillen. 
Ook hebben de hockeyvoorzieningen een impuls gekregen. Het materialen hok is verbeterd, elk team heeft een eigen locker voor de keeperstas, er zijn nieuwe verplaatsbare doeltjes voor de jongste jeugd en het veld en de rest van de accommodatie ligt er netjes en goed verzorgd bij.
Deze mooie lijn willen we graag doorzetten. Om dit te kunnen blijven doen kunnen we uw steun goed gebruiken. We zijn op zoek naar ondernemers en bedrijven die onze club financieel kunnen en willen (blijven) steunen. Er is veel gerealiseerd afgelopen seizoenen, maar er is ook nog veel te doen. Daarvoor richten we ons tot u!

Geinteresseerd?
U kunt de club op allerlei manieren steunen. We hebben een aantal standaardpakketten daarnaast zijn er uiteraard meer mogelijkheden. Heeft u zelf een specifiek idee, wij horen het graag als u interesse heeft of iemand kent die we kunnen benaderen. We geven graag nadere toelichting, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Spreek ons aan op de club of mail naar: [email protected] 

VHV Sjinborn kan uw steun goed gebruiken!

Met vriendelijke hockeygroet,
Sponsorcommissie VHV Sjinborn

Gaston Dorren
Birgit Frederiks


Bijlage: Sponsormogelijkheden VHV Sjinborn_V3.2017.pdf
Afbeelding Nieuwsitem

Algemeen
Sjinborn in app store en google play!
31-10-2017
Heb je de Sjinborn app nog niet op je smartphone, kijk in de App store of Google play en zet hem vandaag nog op je smartphone.
 
Lees het laatste nieuws over Sjinborn, over onze sponsoren, kijk wanneer je kind(eren) of je zelf moet spelen, bekijk het rijschema, lees alle uitslagen en standen van Sjinborn, meld je aan via de app voor Sjinborn activiteiten en nog veel meer. 

Doe het vandaag nog en mis niets meer!!!

Afbeelding Nieuwsitem


Winterstop. Veldreservering in overleg met TC


Socialmedia

Hoofdsponsors

Clubsponsors

Co-sponsors

Hockey.nl RSS

 
Sponsors