header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Club Algemeen

Welkom bij VHV Sjinborn 

VHV Sjinborn is een club waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Het motto binnen de club en vooral voor de jeugd is: "sportieve en sociale aspiraties kunnen waarmaken”. Sjinborn is een volwassen club met oog voor het individu. De vereniging telt meer dan 300 leden, verdeeld over jongste jeugd, junioren, senioren, trimmers, veteranen en recreanten. Iedereen kan terecht bij VHV Sjinborn, maar het streven van de club is dat elke speler zich inzet om op zijn of haar niveau het hockeyspel te verbeteren. Zowel op het gebied van hockeytechniek en -tactiek, als op sociaal en mentaal vlak om zo het eigen team aan een overwinning te helpen. ‘Tot de top willen behoren’ is vaak niet reëel, omdat wij maar een kleine club zijn. ‘Beter willen worden’ en het beste uit jezelf willen halen, zijn wel reëel.  

Vooral willen we graag dat VHV Sjinborn een club is waar kinderen en ouders terechtkomen in een sociale omgeving waar men zich welkom voelt.

Organisatie

De club heeft een bestuur en een aantal commissies. Het Bestuur is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken en de financiën binnen de club. De Technische Commissie is verantwoordelijk voor de clubcompetitie, d.w.z. de teamindelingen, trainers en coaches en het wedstrijdschema. Daarnaast heeft VHV Sjinborn een AVG commissie, een Sponsorcommissie, een Accommodatiecommissie, een Communicatiecommissie, een Financiële commissie,  Evenementencommissie, technische commissie en een tuchtcommissie. De Technische Commissie is verantwoordelijk voor de clubcompetitie, d.w.z. de teamindelingen, trainers en coaches en het wedstrijdschema. 

Communicatie

Een belangrijk hulpmiddel binnen de cluborganisatie is onze website http://www.sjinborn.nl Hierop vind je alle informatie van de club.   

Trainingen en wedstrijden

Tijdens het hele traject waarbij de jeugd de vereniging doorloopt trainen zij onder leiding van enthousiaste vrijwilligers en enkele professionele trainers. Alle trainingen vinden op ons kunstgrasveld plaats. Tijdens de winter doet VHV Sjinborn mee aan zaalcompetitie dan vinden de trainingen en wedstrijden plaats in een sporthal.

De wedstrijden worden begeleid door één of meer coaches. De coaches, vaak ook ouders van een kind in het team, begeleiden het team tijdens de wedstrijden.

VHV Sjinborn tenue 

Het tenue bestaat uit: een lichtblauw poloshirt met Sjinborn logo en hoofdsponsor, een donderblauwe korte broek of rokje en donkerblauwe kniekousen. 


Het ontstaan van onze club VHV Sjinborn