header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Clubkleding VHV Sjinborn

Algemeen dragen Sjinborn clubtenue.

 

Als Sjinborn zijn we gebonden aan regels van de KNHB.

 

D.w.z. in deze competities is het niet toegestaan om afwijkende kleding te dragen, tenzij in een uitwedstrijd waarbij er in alle redelijkheid verwarring mogelijk is door overeenkomst tenue. Zeg maar de wedstrijd waar normaal hesjes gedragen zouden worden. Dit is vaak maar een enkele wedstrijd per seizoen, thuis spelen wij altijd in ons eigen tenue en geven wijde tegenstander in geval van gelijke kleuren de hesjes.

 

Zonder correct clubtenue is men niet speelgerechtigd. Het Bestuur zal streng toezien op het spelen in een correct Sjinborn tenue van het merk Indian Marahadja.

 

Scheenbeschermers en bitje zijn verplicht.

 

Clubtenue

Het Sjinborn clubtenue bestaat uit:

·      Licht blauwe polo met witte kraag met VHVSjinborn logo.

·      Op de borst 2 logos hoofdsponsors en op beide mouwen de sub sponsors, incl logo op de borst.

·      Donkerblauwrokje/short, inclusief logo Sjinborn.

·      Donkerblauwe sokken met Sjinborn logo.

·      Kosten junior polo  €40,-, rok/short €35,-

·      Kosten senior polo €45,-, rok/short €40,-

·      Kosten sokken € 15,-.


Clubtenue bij uitwedstrijden

Echter wanneer beide clubs in bijna identieke tenues, of dezelfde kleuren spelen, dragen de gastspelers een shirt in afwijkende kleur om herkenbaarheid tijdens de wedstrijd te garanderen.

 

Keepers

Worden op kosten van Sjinborn voorzien van beschermende attributen. Materialen zijn in bruikleen hiervoor dient ontvangst bewijs te worden getekend.

 

 

Kledinglijn

 

Hoodie en Pant

 

Sjinborn heeft ook een eigen kledinglijn voor leden m.b.t. Hoodies en Pants.

Indien tams gesponsord worden dient het team in onze kledinglijn gekleed te zijn. Andere Hoodies en Pants zijn NIET toegestaan.

 

Hooded sweat jongste jeugd Sjinborn


Verkoop

 

Het clubtenue dient aangeschaft te worden bij een daarvoor door het bestuur aangewezen detailhandel of leverancier. Per 1 juli 2017 is Hockeyshop13.nl exclusief leverancier van het clubtenue en clubkleding. Tevens heeft Hockeyshop13 het exclusief recht van het drukken van het clublogo.