header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Arbitrage / Spelregels

Spelreglement Veldhockey

Of het nu gaat om de laatste spelreglementen, de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige jaar, briefings voor club- en bondsscheidsrechters, proefexamens of uitleg over de signalen. Je vindt er alles over op de site van de KNHB

Je kunt de spelregels hier of op je mobiel raadplegen? Gebruik op je mobiel de app van hockey.nl. In die app vind je onder de knop meer ook de spelreglementen. 

  

Beeldmateriaal

Hoe wordt een strafcorner genomen? Wat is een self-pass? Wanneer wordt een shave goed uitgevoerd? Er is veel beeldmateriaal beschikbaar van verschillende spelsituaties. Dit is opgedeeld in verschillende thema’s. Klik op één van onderstaande thema’s om de fragmenten te bekijken.

 

Stickgebruik

Hoge bal

Scoren

Spelhervattingen

Overtredingen

Keeper

 

 

Proefexamens Clubscheidsrechters

Ga je examen doen om clubscheidsrechter te worden, dan wil je jezelf vast goed voorbereiden. Op de site van de KNHB vind je veel informatie. Alvast succes met je examen!