header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Gold Sponsor

OQ Parking Solutions

Bij OQ Parking houden we niet van eindeloos rondjes rijden. Ook niet van in cirkels denken. Daarom hebben we een slimme oplossing bedacht voor bedrijven met parkeerterreinen en parkeergarages. Jij zet de juiste mensen op de juiste plekken, wij parkeren de mensen op de juiste plekken. Maar we doen meer. We maken parkeren rendabel. Dat doen we met ParkRes; ons slimme platform voor bedrijfsparkeren.

Een goede locatie, een nog beter concept en de allerbeste systemen: samen zijn het de ingrediënten waarmee we bij OQ van iedere parkeerlocatie een succes maken. Waarbij de ‘O’ staat voor Optimalisatie en de ‘Q’ voor quality, kwaliteit. Door onze krachten te bundelen – concepten, consultancy en systemen – helpen we nog meer parkeerlocaties en bedrijven door heel Nederland vooruit. En profiteren de gebruikers van kwaliteit.
Dankzij een team van professionals uit de parkeer- en mobiliteitsbranche vinden we op iedere parkeervraag een creatief en vernieuwd antwoord.


3W real estate 

De ontmoetingsplek van morgen
3W is een creatieve ontwikkelaar die aangename ontmoetingsplekken realiseert in stedelijke gebieden. Plekken waar mensen graag verblijven en elkaar ontmoeten. Het realiseren van deze plekken doen wij in hecht partnership met onze opdrachtgevers waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Onze passie voor vastgoed en oog voor kwaliteit maken hierbij het verschil.

Over ons
Ons team bestaat uit creatieve professionals met ruime ervaring. Hun passie en expertise leidt tot onderscheidende projecten. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen zij nieuwe plekken waar mensen graag verblijven en ontmoeten. Maatwerk en kwaliteit staan hierbij altijd centraal.

Onze missie
Wij ontwikkelen aangename plekken in stedelijke omgevingen waar mensen kunnen verblijven en ontmoeten. De gebruiker staat hierbij altijd centraal.


Indian Maharadja / Birprint

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor  hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding.

The Indian Maharadja: PLAY YOUR PART !


Koos van Eijndhoven

Koos van Eijndhoven stond als kind al in de bakkerij. Van zijn vader leerde hij de kneepjes van het vak. Nu bakt hij met veel plezier ambachtelijk desembrood voor elke gelegenheid. Koos gebruikt voor zijn desembrood het 'crème de la crème' aan biologische meel uit eigen regio. Gemalen door een heuse watermolen, de Commandeursmolen in Mechelen. 

Volgens zijn filosofie moet de smaak van brood puur zijn en dat is door de unieke zuurdesem samenstelling goed gelukt. Het desembrood is luchtiger dan gewoonlijk, niet overdreven zuur en dus erg lekker!  En er is altijd wel een gelegenheid om desembrood te eten. Bij het ontbijt of bij het diner of, eens wat anders, als tosti met zeezout en olijfolie.