header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwjaarsborrel

Nieuws afbeelding 24-12-2017

2018 nadert ...... De Nieuwjaarsborrel is op vrijdag 12 januari a.s. vanaf 20.00 uur

Hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor onze nieuwjaarsborrel in ons clubgebouw op vrijdag 12 januari 2018 vanaf 20:00 uur om samen met ons een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Natuurlijk staan wij nog even kort stil bij de sportieve successen in 2017 maar krijgt 2018 vanzelfsprekend volop de aandacht. Wij hopen dat jullie ook in het nieuwe jaar met veel plezier blijven hockeyen of hierbij betrokken blijven en dat bovendien de hockeyambities gehaald zullen worden. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen ook de traditionele jaarprijzen worden uitgereikt. Op naar 2018: wij gaan er met elkaar weer een geweldig jaar van maken met hopelijk veel mooie (hockey)momenten.

Succes met de voorbereidingen van de feestdagen om volop te kunnen genieten van het kerstfeest en van een knallende jaarwisseling.

 

Alvast een gezond, inspirerend en succesvol 2018 toegewenst.

 

Het bestuur