header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwjaarsborrel

Nieuws afbeelding 7-1-2019 Vrijdag 4 januari tijdens de gezellige nieuwjaarsborrel is kort terug gekeken naar het afgelopen jaar, waar we als vereniging een hectische jaar achter de rug hebben. Voorzitters wissel / hoofd TC is ermee gestopt en ook 1 van de trainers met veel uren.
Gelukkig hebben we door de vele nieuwe enthousiaste vrijwilligers die zich hebben gemeld er een mooi jaar van gemaakt. Speciaal werd de arbitrage commissie genoemd Saskia Wagemans en Marvin Coumans die heel veel onzichtbaar werk verrichten om alle wedstrijden te voorzien van spelbegeleiders en scheidsrechters. Verder hebben ze de opleiding hiervoor ook weer nieuw leven ingeblazen met als resultaat dat weer vele leden hebben met een scheidsrechters kaart.
Saskia en Marvin verdienen dan ook dit jaar de prijs van vrijwilliger van het jaar, gefeliciteerd.

Het bestuur had besloten om meer op hockey in te gaan zetten en hiervoor werden Maarten en Nick aangetrokken als nieuwe trainers, Birgit is meer bezig gegaan met de jongste jeugd. De resultaten van al deze acties hopen we dan ook het komende jaar te gaan zien.

De meiden van de MC1 werden verkozen tot team van het jaar. Ze trainen iedere week op eigen verzoek op de woensdagavond extra. Tijdens de nu lopende wintertrainingen trainen ze twee maal per week.

Financieel gaat het ook goed met Sjinborn en door het tafelvoetbal € 1.000 en € 250,00 dorpen battle hebben we nog wat extra inkomsten gekregen.

De voorzitter droomde al wat over het komende jaar met de volgende activiteiten

* Familietoernooi aan het begin van het nieuwe seizoen
* 8-tal toernooi
* dames 1 wint de Silver Cup
* dames 1 wordt kampioen in de 4e klasse
* Nieuwe voorzitter / voorzitster
* Nieuwe sponsoren
* hockey clinic voor de jongste jeugd door dames 1
* meer gediplomeerde scheidsrechters
* doorpakken met nieuwe veld
* heren 2 wint de eerste wedstrijd