header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accomodatie

Sjinborn rookvrij…

Nieuws afbeelding 30-7-2022

V.H.V. Sjinborn is vanaf 1 augustus 2022 rookvrij! 

 


Eind 2020 hebben we onder alle leden, ouders van leden, trainers/coaches, vrijwilligers en andere sympathisanten een enquête verspreid om te inventariseren of we als club willen bijdragen aan de beweging: ‘Op naar een Rookvrije Generatie’. Hierop werd zeer positief gereageerd en bekrachtigd in een ALV, met als gevolg dat het sportterrein rookvrij zou worden.


Uiteindelijk is het dan zover. Na het plaatsen van een bord en tegel zijn we vanaf 1 augustus 2022 rookvrij. Op 23 september 2022 zal dit door de Valkenburgse wethouder van sport en accomodaties officieel worden gemaakt. 


Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers enkel om buiten buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken en biedt V.H.V. Sjinborn iedereen een gezonde en veilige sportomgeving, want roken en sport passen niet bij elkaar. 


Afgelopen nieuwsbrief werd zeer positief ontvangen, daar zijn we blij mee! In de volgende editie zal thema een vervolg krijgen. Wil je meer weten, kijk dan op: www.rookvrijegeneratie.nl/sport


Fijne vakantie iedereen! 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws