header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsor

OPROEP van de sponsorcommissie aan alle ouders/verzorgers en senioren

Nieuws afbeelding 3-11-2017

Beste ouder en/of verzorger, lid van VHV Sjinborn,

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!
Het sponsorbeleid van VHV Sjinborn is gericht op een goede relatie met bedrijven en organisaties. Sponsoring is voor ons een onmisbare bron van inkomsten om onze ambities zo goed mogelijk te faciliteren en veel (hockey) activiteiten, vooral voor de junioren en de jongste jeugd te realiseren.
Bovendien levert het een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van onze club.

De huidige sponsoren kiezen veelal om deze argumenten voor het steunen van onze vereniging. Natuurlijk ook omdat zij maatschappelijk betrokken zijn en zeker niet onbelangrijk, om hun naamsbekendheid regionaal te presenteren en profileren. Maar voor onze sponsoren geldt boven alles dat zij onze club en de leden een warm hart toedragen.
In het afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest om onze mooie hockeyvereniging zowel sportief als financieel naar een hoger plan te tillen. 
Ook hebben de hockeyvoorzieningen een impuls gekregen. Het materialen hok is verbeterd, elk team heeft een eigen locker voor de keeperstas, er zijn nieuwe verplaatsbare doeltjes voor de jongste jeugd en het veld en de rest van de accommodatie ligt er netjes en goed verzorgd bij.
Deze mooie lijn willen we graag doorzetten. Om dit te kunnen blijven doen kunnen we uw steun goed gebruiken. We zijn op zoek naar ondernemers en bedrijven die onze club financieel kunnen en willen (blijven) steunen. Er is veel gerealiseerd afgelopen seizoenen, maar er is ook nog veel te doen. Daarvoor richten we ons tot u!

Geinteresseerd?
U kunt de club op allerlei manieren steunen. We hebben een aantal standaardpakketten daarnaast zijn er uiteraard meer mogelijkheden. Heeft u zelf een specifiek idee, wij horen het graag als u interesse heeft of iemand kent die we kunnen benaderen. We geven graag nadere toelichting, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Spreek ons aan op de club of mail naar: [email protected] 

VHV Sjinborn kan uw steun goed gebruiken!

Met vriendelijke hockeygroet,
Sponsorcommissie VHV Sjinborn

Gaston Dorren
Birgit Frederiks

Bijlage