header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsor

Sponsors stellen zich voor, deel 2

Nieuws afbeelding 20-8-2019 Zoals in het vorige VHV Sjinborn sponsornieuwsbericht al aangegeven worden de bedrijven die nieuw en/of die zich langer aan Sjinborn hebben verbonden de komende weken voorgesteld. Vandaag deel 2, wederom een groep willekeurige bedrijven. Als VHV Sjinborn zijn we erg blij met deze ondersteuning en zullen de sponsorbijdragen o.a. inzetten voor goede trainers en trainingen, en de kwaliteit van onze hockeyclub. 

Slager Traiteur Valkenburg

Staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ons assortiment is huisgemaakt. Kwaliteit bereid met passie voor lekker. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten en specialiteiten. Voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en altijd lekker!


Stadsrestaurant Valkenburg

Sinds 1993 is Stadsrestaurant een begrip in het culinaire uitgaanscentrum van Valkenburg. Na een grondige renovatie is de nostalgische sfeer van voorheen nog beter tot uiting gebracht. Een combinatie van authentieke sfeer en kwaliteit bepalen de nieuwe trend.

Het restaurant beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Uitgebreide à la carte lunch- en dinergerechten en een scala aan verschillende groepsarrangementen zijn de mogelijkheden die Stadsrestaurant u biedt.

Park & Fly Eindhoven Airport

Park & Fly: al 10 jaar de beste parkeerdeals

Wil je veilig en voordelig parkeren, vlakbij de luchthaven van jouw keuze? Vergelijk onze tarieven, boek een parkeerplaats en gamet een gerust gevoel op reis.

Park & Fly is al 10 jaar een vertrouwde naam als het gaat om luchthaven parkeren. Ruim 420.000 parkeerders gingen je reeds voor.

Daarom Park & Fly:
Zorgeloos parkeren
Alle parkeerterreinen op loopafstand van de luchthaven
Zelf parkeren of valet parking

3W real estate

De ontmoetingsplek van morgen

3W is een creatieve ontwikkelaar die aangename ontmoetingsplekken realiseert in stedelijke gebieden. Plekken waar mensen graag verblijven en elkaar ontmoeten. Het realiseren van deze plekken doen wij in hecht partnership met onze opdrachtgevers waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Onze passie voor vastgoed en oog voor kwaliteit maken hierbij het verschil.

Over ons

Ons team bestaat uit creatieve professionals met ruime ervaring. Hun passie en expertise leidt tot onderscheidende projecten. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen zij nieuwe plekken waar mensen graag verblijven en ontmoeten. Maatwerk en kwaliteit staan hierbij altijd centraal.

Onze missie

Wij ontwikkelen aangename plekken in stedelijke omgevingen waar mensen kunnen verblijven en ontmoeten. De gebruiker staat hierbij altijd centraal.


De Koffiemolen

Even zin in iets anders, even weg uit de drukte?

Gasterij de Koffiemolen vindt u in hartje centrum van Valkenburg en ligt aan de Geul.

Deze prachtige oude monumentale watermolen is in het bezit van Verenging Hendrick de Keyser, een Nederlandse vereniging tot behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland.

Vanaf 1648 was de molen in het bezit van de Raad van State van de Republiek der Verenigde Nederlanden. De inwoners van 25 dorpen en buurtschappen waren tot de Franse tijd verplicht om hier hun graan te laten malen. Tegenwoordig zijn de molenaars op zaterdag aan het werk en kunt er terecht voor rondleidingen en heerlijk brood enz. 

U kunt bij de Koffiemolen terecht voor heerlijke koffie, gezond ontbijt, smoothies, een verrukkelijke lunch, overheerlijke gebak, en zelfgemaakte lekkernijen. We maken gebruik van overheerlijke en eerlijke streekproducten.


The Travel Club

Uw wensen zijn mijn passie

Het maken van een mooie reis is een belevenis waar iedereen naar toe leeft, waar de nodige voorbereidingen voor worden getroffen en vaak voor wordt gespaard.Zo’n belevenis vraagt erom helemaal naar eigen wens te worden ingevuld, met passende accommodaties, vervoer en activiteiten. Van uw wensen maak ik als reisadviseur graag, samen met u, een onvergetelijke vakantie.

Reisbureau zonder bureau

The Travel Club is een reisbureau zonder bureau. Ik kom als reisadviseur op afspraak bij u thuis of op het werk en hebben contact via de telefoon of mail.

U hoeft dus geen tijd te maken voor uw reisbureau, maar uw persoonlijk reisadviseur maakt tijd voor u. Op het moment dat het u het beste uitkomt, ook ’s avonds of in het weekend. Deze service kost u niets meer dan het boeken van een reis via het internet of bij een reisbureau. Sterker nog, vaak is het zelfs goedkoper aangezien The Travel Club totaal onafhankelijk en objectief is.

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van alle grote Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties.

Reisadviseur keten The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR, waardoor u met een gerust gevoel uw reis kunt boeken.


Rousseau Interieur Architectuur Tuinen

"WIJ ONTWERPEN EN BOUWEN VOOR BINNEN EN BUITEN”

Maurice Rousseau ontwerpt en bouwt samen met zijn team uw project van A tot Z. Voor wie kwaliteit, maatwerk, correcte afspraken en klanttevredenheid vooropstelt, is Maurice Rousseau de ideale bouwpartner. Onze klanten vinden het prettig dat zij één aanspreekpunt hebben die alles regelt en alle partijen aanstuurt binnen het gestelde budget en de planning. Wij leveren kwaliteit in het ontwerp en in de uitvoering, daar staan wij voor.

"ONTWERP VAN BINNEN NAAR BUITEN”

Maurice Rousseau biedt "een totaalconcept" op het gebied van wonen en werken. Hij heeft een brede expertise op het gebied van interieur en exterieur maar ook van het bouwproces. Of het nu gaat om kleine of grote verbouwingen, het ontwerpen, bouwen en inrichten van woonruimten, kantoren, restaurants, winkels of tuinen. Door zijn persoonlijke betrokkenheid bij elk project, worden zijn klanten ontzorgd van begin tot het einde.

Maurice Rousseau heeft bouwkunde, civiele techniek en architectonische vormgeving gestudeerd aan de Academie Beeldende Kunst in Den Haag en Maastricht;